image Ομιλία στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πιερίας στην Κατερίνη image Συνέντευξη στην ΔΙΟΝ τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας & τη δημοσιογράφο Έ. Μιχωλού

Επίσημη επίσκεψη στην Κατερίνη

ΠΕΡΙΛΗΨΗ


Ήταν ένα εξαιρετικά πλούσιο και παραγωγικό διήμερο στην Κατερίνη. Η επίσκεψή μας ξεκίνησε με την επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας και τη συνάντηση με τον πρόεδρό του, Ηλία Χατζηχριστοδούλου, με τον οποίο συζητήσαμε για τα κρίσιμα θέματα που αφορούν την πραγματική οικονομία και τον εμπορικό κόσμο.

Στη συνέχεια, κατά την επίσκεψη στα γραφεία της Κοινοπραξίας Αγροτικών Καπνικών Συνεταιρισμών, συναντηθήκαμε με εκπροσώπους πέντε καπνικών συνεταιρισμών του νομού Πιερίας με τους οποίους είχαμε μια πολύ πλούσια & παραγωγική συζήτηση. Εκεί, σημείωσα πως η κυβέρνηση εφαρμόζει και θα υλοποιήσει και άλλα μέτρα στήριξης και ενίσχυσης του αγροτικού κόσμου της περιοχής. Αλλά και επίσης, πως είναι η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. εκείνη που μπορεί να καταφέρει να μην εφαρμοστεί η μείωση του αφορολογήτου από την 1/1/2020, όπως ακριβώς έδωσε τη μάχη και κατάφερε να μην περικοπούν οι συντάξεις.

Η πρώτη μέρα της επίσκεψης στην Κατερίνη ολοκληρώθηκε με την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τον προοδευτικό κόσμο της πόλης εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου. Παρά το γεγονός ότι με αφορμή την εκδήλωση διάφορα ακροδεξιά στοιχεία προσπάθησαν και στην Κατερίνη να στήσουν -όπως και στο πρόσφατο παρελθόν- ένα σόου μίσους και διχαστικού λόγου, το μήνυμα της Αριστεράς δόθηκε και δεν ήταν άλλο από αυτό της αλληλεγγύης, της φιλίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης.

Το επαναλαμβάνω: Προερχόμαστε από ένα πολιτικό χώρο που έχει αποδείξει ότι δεν κάνει ούτε βήμα πίσω στη μάχη απέναντι στους εχθρούς της δημοκρατίας και της ελευθερίας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με συνέπεια στην Κατερίνη, στη Βόρεια Ελλάδα και σε ολόκληρη τη χώρα.

Αφού κρατήσαμε την κοινωνία όρθια στις πλέον αντίξοες συνθήκες, αφού οι εξωτερικοί καταναγκασμοί και οι εκβιασμοί είναι πλέον παρελθόν, τώρα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε στις μεγάλες τομές για την αποκατάσταση των αδικιών της κρίσης και την ανασυγκρότηση της οικονομίας.

Την Παρασκευή το πρωί επισκεφθήκαμε το Νοσοκομείο της Κατερίνης. Στη συνάντησή μας με τον διοικητή του Νοσοκομείου, Ανέστη Μυστρίδη, τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Γιώργο Κίρκο και εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, σημείωσα πως η κυβέρνηση στηρίζει απόλυτα και με όλες τις δυνάμεις της το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Άλλωστε, 4 χρόνια τώρα, παρά τις δυσκολίες, η κυβέρνηση έχει ακριβώς δώσει δείγματα γραφής για το πώς αντιλαμβάνεται τη δημόσια υγεία και ότι αποτελεί μέγιστη προτεραιότητά της.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο στη Γανόχωρα και συνομιλήσαμε με τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς. Συνομιλήσαμε με ανθρώπους που έχουν γνώση και εμπειρία στα θέματα της Ειδικής Αγωγής. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη κυβέρνηση που θα κάνει προσλήψεις μονίμων στην ειδική αγωγή και μάλιστα σύντομα πρόκειται να εκδοθεί η σχετική προκήρυξη.

Η επίσκεψή μας ολοκληρώθηκε με συνέντευξη σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφους στους οποίους τόνισα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντικειμενικά εκφράζει και εκπροσωπεί τον προοδευτικό κόσμο της χώρας. Η ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας είναι τεράστια, γιατί με τον λόγο της -και όχι μόνο- έδωσε κάλυψη στον εθνικισμό και στην ακροδεξιά να σηκώσει κεφάλι. Η κα Γεννηματά από την άλλη, μόνη της πήρε διαζύγιο από την προοδευτική παράταξη και κατά συνέπεια δεν μπορεί να ζητά τα ρέστα.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Την Πέμπτη 21/2 και την Παρασκευή 22/2 πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στην Κατερίνη συνοδευόμενοι από τους τρείς βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυ Σκούφα, Στέργιο Καστόρη, Χάρη Τζαμακλή και τη συντονίστρια της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, Ρούλα Αρρίση.

ΠΕΜΠΤΗ 21/2

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας και συνάντηση με τον Πρόεδρο, Ηλία Χατζηχριστοδούλου

Η χώρα εισέρχεται σε μια κανονικότητα σε σχέση με τα χρόνια των Μνημονίων. Οι θεμελιώδεις δείκτες της ελληνικής οικονομίας συνεχίζουν να βελτιώνονται και η εμπιστοσύνη στο ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή τα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου, έχουν μπει σε τροχιά πλήρους αποκατάστασης. 

Δεν επιβεβαιώθηκαν όσοι είπαν ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού θα είχε αρνητική επίπτωση στην ανεργία. Μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού έχουμε τον Φεβρουάριο του 2019 ένα θετικό ισοζύγιο 13.000 θέσεων εργασίας ακριβώς ίδιο με την περσινή επίδοση του Φεβρουαρίου του 2018. Οι τάσεις δείχνουν ότι σε ό,τι αφορά στη μείωση της ανεργίας αυτή θα κινηθεί και το 2019 περίπου στις επιδόσεις των προηγούμενων ετών και κυρίως του 2018.

Επίσκεψη στα γραφεία της Κοινοπραξίας Αγροτικών Καπνικών Συνεταιρισμών και συνάντηση με εκπροσώπους 5 καπνικών συνεταιρισμών του Νομού Πιερίας

Το μέτρο της μείωσης του αφορολογήτου είναι και αχρείαστο και εξαιρετικά επιβαρυντικό κοινωνικά. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνη που μπορεί να καταφέρει να μην εφαρμοστεί η μείωση του αφορολογήτου από την 1/1/2020 όπως κατάφερε να μην περικοπούν και οι συντάξεις. H κυβέρνηση θα προσπαθήσει με επιχειρήματα να πείσει τους εταίρους. Θα δώσει τη μάχη για το αφορολόγητο με τον ίδιο τρόπου που έδωσε και αυτή για τις συντάξεις. Η σημερινή κυβέρνηση έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει και σε αυτή την περίπτωση.

Η κυβέρνηση εφαρμόζει και θα υλοποιήσει και άλλα μέτρα στήριξης και ενίσχυσης του αγροτικού κόσμου της περιοχής. Παρά τη δύσκολη κατάσταση που παρέλαβε, η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε σειρά παρεμβάσεων οι οποίες κατά το δυνατόν βελτιώνουν τόσο τις συνθήκες εργασίας των αγροτών όσο και τις συνθήκες ζωής τους.

Με τον νέο ασφαλιστικό νόμο περίπου το 90% των αγροτών έχουν δει μείωση στις εισφορές τους. Υπάρχει και μια κατηγορία αγροτών με μεσαία και υψηλά εισοδήματα η οποία για 2 χρόνια (από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι και το τέλος του 2018) είδε επιβαρύνσεις στις ασφαλιστικές εισφορές. Όμως από 1/1/2019 οι εισφορές μειώνονται και για αυτούς από το 20% στο 13% γεγονός που θα ελαφρύνει και τη συγκεκριμένη κατηγορία αγροτών με αποτελέσματα που θα φανούν στην καθημερινότητα.

Η κυβέρνηση θέσπισε το ακατάσχετο των επιδοτήσεων στο ύψος των 7.500 ευρώ και έτσι δημιουργούνται καλύτεροι όροι ρευστότητας για τους αγρότες. Ειδικότερα για τα ζητήματα των αγροτών στο νομό Πιερίας, έχει υπάρξει επικοινωνία με τον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη. Οι απαραίτητες ενέργειες για την εκταμίευση των ποσών που οφείλονται συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και πάρα πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε για την αντιμετώπιση τόσο των διαρθρωτικών όσο και των δομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος γενικά αλλά και ειδικότερα αυτός του νομού Πιερίας. Πολύ σύντομα θα υπάρξουν απαντήσεις στα ζητήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των αγροτών όπως για το θέμα του ΕΛΓΑ.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση έχει προσπαθήσει με παρεμβάσεις να κρατήσει ζωντανή την παραγωγή καπνού στην Πιερία και δίνει μεγάλη προσοχή στη συντήρηση και την ενίσχυσή της.

Η Πιερία κατέχει την πρώτη θέση στην Ελλάδα στην καλλιέργεια ακτινιδίου (με 30.000 στρέμματα) και εξάγει σημαντικές ποσότητες στο εξωτερικό. Χρειάζεται να προχωρήσουμε σε πιο σαφείς και συγκεκριμένες παρεμβάσεις, έτσι ώστε να μην μείνουμε στάσιμοι αλλά αντιθέτως να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε δομές και φορείς που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την παραγωγή και να επενδύσουμε στην έρευνα πάνω στο ακτινίδιο. 

Προς την κατεύθυνση αυτή πρέπει να δούμε την υλοποίηση της πρότασης για τη δημιουργία ενός κέντρου για την ακτινιδιά που θα βοηθήσει τόσο τον αγροτικό κόσμο όσο και το άνοιγμα του ακτινιδίου στην παγκόσμια αγορά ακόμη περισσότερο.

Η αγροτική παραγωγή είναι μια από τις βασικές αιχμές του αναπτυξιακού προγράμματος τις οποίες η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ως συγκριτικά πλεονεκτήματα ώστε η χώρα να μπει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στη μεταμνημονιακή εποχή. Το συνεταιριστικό κίνημα και οι αγροτικοί συνεταιρισμοί πρέπει να παίξουν κεντρικό ρόλο.

Ευχαριστώ τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών για τη φιλοξενία στην έδρα του Συνεταιρισμού στην Κατερίνη και για την πολύ πλούσια & παραγωγική συζήτηση

 

Ομιλία σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση

 «Κόντρα στους κήρυκες του μίσους και του διχασμού, το μήνυμα της Αριστεράς είναι το μήνυμα της αλληλεγγύης, της φιλίας, της ισότητας και της δικαιοσύνης. Είμαστε σήμερα εδώ για να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη σε αυτό το μήνυμα» [περισσότερα]

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/2

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κατερίνης και συνάντηση με τον Διοικητή, Ανέστη Μυστρίδη 


Η κυβέρνηση στηρίζει απόλυτα και με όλες τις δυνάμεις της το Εθνικό Σύστημα Υγείας και 4 χρόνια, παρά τις δυσκολίες, έχει δώσει δείγματα γραφής για το πώς αντιλαμβάνεται τη δημόσια υγεία και ότι αποτελεί μέγιστη προτεραιότητά της.

Η πρώτη και εμβληματική παρέμβαση της κυβέρνησης στον τομέα της δημόσιας υγείας ήταν η θέσπιση της καθολικής πρόσβασης όλων των πολιτών- και των 2,5 εκατομμυρίων ανασφάλιστων- κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να κατοχυρωθεί και συνταγματικά στην επικείμενη αναθεώρηση του Συντάγματος ενώ ΝΔ και ΚΙΝΑΛ αντιτάχθηκαν. Έχουμε όμως και σειρά άλλων σημαντικών παρεμβάσεων, όπως:

• Η κατάργηση της «ντροπιαστικής» καταβολής των 5 ευρώ για τη είσοδο στα νοσοκομεία
• Η διαγραφή των οφειλών ανασφάλιστων πολιτών στην εφορία, ύψους 28.000.000 ευρώ, λόγω της εισόδου των 5 ευρώ, που είχαν συσσωρευτεί από την προηγούμενη κυβέρνηση
• Η εξυγίανση της οικονομικής διαχείρισης των νοσοκομείων, καθώς όταν ανέλαβε η σημερινή κυβέρνηση είχαν έλλειμμα 740.000.000 ευρώ, σε έναν χρόνο εμφάνισαν πλεόνασμα 35.000.000 ευρώ και στο τέλος του 2017 το πλεόνασμα ήτανν 370.000.000 ευρώ
• Η ίδρυση των Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ). Ήδη έχουν δημιουργηθεί 100 πανελλαδικά και ετοιμάζονται και άλλες με γρήγορους ρυθμούς. Στον νομό Πιερίας λειτουργούν δύο ΤΟΜΥ
• Η καταβολή χρωστούμενων εφημεριών και υπερωριών στο προσωπικό των νοσοκομείων
• Η θέσπιση επιδόματος άγονων αγροτικών γιατρών
• Η προκήρυξη για προσλήψεις ιατρών, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού που έγιναν και άλλων που θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα
• Ο νόμος για τις προμήθειες στα νοσοκομεία που ήταν εστία διαφθοράς
• Η αξιοποίηση προγραμμάτων αναβάθμισης της υλικοτεχνικής υποδομής
• Η απομάκρυνση των εργολάβων από την καθαριότητα των νοσοκομείων και η δυνατότητα υπογραφής συμβάσεων των νοσοκομείων με τους εργαζόμενους

 

Επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο στη Γανόχωρα

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη κυβέρνηση που θα κάνει προσλήψεις μονίμων στην ειδική αγωγή. Οι προσλήψεις με την υλοποίηση της εξαγγελίας του πρωθυπουργού για 4.500 προσλήψεις στην ειδική αγωγή μαζί με τις 3.000 προσλήψεις για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» θα φτάσουν τις 7.500, καθ’ υπέρβαση του κανόνα μία πρόσληψη για κάθε μία απόλυση.

 

Συνέντευξη Τύπου

Για τη μετατόπιση της Νέας Δημοκρατίας
Η ΝΔ προσφέρει νομιμοποίηση στον εθνικισμό και στην ακροδεξιά με τη μετατόπιση που υπήρξε από τότε που ο κ. Σαμαράς αναδείχτηκε στην ηγεσία του κόμματος.  Η μετατόπιση αυτή είναι διαρκής και στην πραγματικότητα βλέπουμε μια μεταμόρφωση της ΝΔ, από ένα κεντροδεξιό φιλελεύθερο κόμμα σε ένα κόμμα υβρίδιο, μεταξύ του πιο ακραίου νεοφιλελευθερισμού και της πιο σκληρής εθνικιστικής δεξιάς. Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε απολύτως την πολιτική Σαμαρά, για λόγους που έχουν να κάνουν και με το γεγονός ότι εξαρτάται από ακροδεξιά ομάδα του κ. Σαμαρά για να παραμένει στην ηγεσία της ΝΔ. Έχει τεράστια ευθύνη για το ότι νομιμοποίησε, συγκάλυψε, κάλυψε, προστάτεψε αυτές και τις ακροδεξιές και εθνικιστικές ομάδες, όχι μόνο με τον λόγο, αλλά καταλήγοντας ακόμα να υιοθετεί και τις πρακτικές τους.

Για τη χθεσινή διαμαρτυρία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, κατά τη διάρκεια της ομιλίας σε ανοιχτή εκδήλωση 
Η εκδήλωση αυτή είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον προοδευτικό κόσμο της Κατερίνης, παρά το γεγονός ότι διάφορα ακροδεξιά στοιχεία προσπάθησαν, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας, να στήσουν ένα σόου μίσους και διχαστικού λόγου. Εμείς προερχόμαστε από έναν πολιτικό χώρο που έχει αποδείξει ότι δεν πρόκειται να τρομοκρατηθεί ούτε να κάνει έστω και ένα βήμα πίσω στη μάχη απέναντι στους εχθρούς της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Η ελληνική κυβέρνηση δεν φοβάται ούτε την πολιτική σύγκρουση με τους εκπροσώπους της ακροδεξιάς και του εθνικισμού, όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανταλλάσσουμε συνταγές μαγειρικής και με ανθρωποφάγους.

Για την αντίδραση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στην προσπάθεια για τη συγκρότηση του προοδευτικού κοινωνικού μετώπου
Το ΚΙΝΑΛ, η κ. Γεννηματά, ιδιαίτερα, κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να εκφράσει τον προοδευτικό κόσμο της χώρας. Μα αντικειμενικά το κάνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτήν τη στιγμή, αντικειμενικά, εκφράζει και εκπροσωπεί τον προοδευτικό κόσμο της χώρας. Δεν μιλάω μόνο για την Αριστερά, μιλάω για το σύνολο του προοδευτικού κόσμου και αυτό φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο συγκροτήθηκε το μέτωπο υπεράσπισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η κ. Γεννηματά μόνη της πήρε διαζύγιο από την προοδευτική παράταξη. Μόνη της οδήγησε το ΚΙΝΑΛ να υιοθετήσει την πολιτική ρητορική και την επιχειρηματολογία της Δεξιάς όχι μόνο στην εξωτερική πολιτική αλλά σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, με τις εργασιακές σχέσεις, με το κοινωνικό κράτος, με τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Εδώ και επτά χρόνια, ίσως και παραπάνω, ο χώρος αυτός έχει ταυτιστεί απολύτως με τη Νέα Δημοκρατία του κ. Σαμαρά και του κ. Μητσοτάκη. Επομένως, δεν είναι και σε θέση να ζητάει και τα ρέστα για το γεγονός ότι σήμερα, πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναδειχθεί σε κυρίαρχο πολιτικό φορέα έκφρασης των αναζητήσεων και των προσδοκιών του προοδευτικού κόσμου της χώρας.

 

Συνέντευξη στην ΔΙΟΝ τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας & τη δημοσιογράφο Έ. Μιχωλού

Για την πλούσια & παραγωγική 2ήμερη επίσκεψη στην Κατερίνη, για τη χθεσινή ομιλία στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο Επιμελητήριο Πιερίας και τις αντιδράσεις στο περιθώριό της, για τη Συμφωνία των Πρεσπών και την αντιπολιτευτική στάση της ΝΔ, για την μεταμνημονιακή περίοδο που εδώ και 6 μήνες διανύει η χώρα, για τα διακυβεύματα των αυτοδιοικητικών & ευρωεκλογών του Μαΐου καθώς και αυτά των βουλευτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


Συνέντευξη σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφους

Επίσκεψη στα γραφεία της Κοινοπραξίας Αγροτικών Καπνικών Συνεταιρισμών και συνάντηση με εκπροσώπους 5 καπνικών συνεταιρισμών του Νομού Πιερίας

Επίσκεψη στα γραφεία της Κοινοπραξίας Αγροτικών Καπνικών Συνεταιρισμών και συνάντηση με εκπροσώπους 5 καπνικών συνεταιρισμών του Νομού Πιερίας

Επίσκεψη στα γραφεία της Κοινοπραξίας Αγροτικών Καπνικών Συνεταιρισμών και συνάντηση με εκπροσώπους 5 καπνικών συνεταιρισμών του Νομού Πιερίας

Στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Πιερίας

Στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Πιερίας

Ομιλία στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πιερίας

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Κατερίνης και συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου, Ανέστη Μυστρίδη, τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Γιώργο Κίρκο και εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Κατερίνης και συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου, Ανέστη Μυστρίδη, τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Γιώργο Κίρκο και εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Κατερίνης και συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου, Ανέστη Μυστρίδη, τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Γιώργο Κίρκο και εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πιερίας και συνάντηση με τον Πρόεδρο, Ηλία Χατζηχριστοδούλου

Επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο στη Γανόχωρα και συνάντηση με τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς

Επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο στη Γανόχωρα και συνάντηση με τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς

Επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο στη Γανόχωρα και συνάντηση με τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς

Επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο στη Γανόχωρα και συνάντηση με τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Κατερίνης και συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου, Ανέστη Μυστρίδη, τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Γιώργο Κίρκο και εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού

Στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πιερίας

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Κατερίνης και συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου, Ανέστη Μυστρίδη, τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Γιώργο Κίρκο και εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού

Επίσκεψη στα γραφεία της Κοινοπραξίας Αγροτικών Καπνικών Συνεταιρισμών και συνάντηση με εκπροσώπους 5 καπνικών συνεταιρισμών του Νομού Πιερίας